Jeugd & Opleiding

“Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”. Dat is de slogan van de commissie Jeugd en Opleiding. Dus ben je graag met muziek bezig, begin dan aan een opleiding voor het bespelen van een houtblaas of koperblaas instrument of allerlei vormen van slagwerk. Natuurlijk begin je je opleiding met 20 min individueel les onder de begeleiding van een van onze gerenommeerde docenten.

Aan het begin van het jaar starten we met het BSO project. Dit houdt in dat je op dinsdagmiddag kennis kunt maken met een blaasinstrument of slagwerk in d’n Hazekamp. Als afsluiting hebben we na X aantal weken een groots concert voor alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en iedereen die wil komen luisteren.
Vind je het bespelen van een blaasinstrument of slagwerk zo leuk en kun je niet stoppen, dan hebben we bij voldoende animo de mogelijkheid om een jaar lang met een groepje muziek te kunnen maken. Iedereen vanaf groep 5 kan zicht aanmelden. Dus wacht niet, meldt je aan en begin met muziek maken. Meer informatie kun je vinden in onderstaande flyer.

Jij, als leerling, zal de eerste tijd meespelen in het jeugdorkest. Het is de bedoeling dat je doorgaat met de lessen en zo doorstroomt naar het A en B examen. En daar hoeft het wat ons betreft niet te eindigen. Het C en D examen kun je ook nog altijd doen. Na een tijdje zul je doorstromen in het grote orkest.

Vind je het leuk om ons een keer te horen spelen, dan zijn wij te vinden op de Kerstmarkt, Het Keindergebrul, de intocht van Sinterklaas en natuurlijk bij het rondje van Nuland. Houd hiervoor de aktiviteitenkalender in de gaten!

Je bent natuurlijk ook altijd welkom op een repetitie van onze Harmonie.

Slagwerk op maandag

19.30 tot 20.00 uur jeugdslagwerkers in de Meent
20.15 tot 22.00 uur A-selectie slagwerkers in de Meent

Blazers op woensdag

18.30 tot 19.15 uur studieorkest in de Meent
19.45 tot 22.00 uur harmonieorkest in de Meent

Contactpersonen Jeugdcommissie:
Bertie Korsten & Edwin Krijnen
jeugdunion@gmail.com

Trined

Ken jij de verengingsactie van Trined?

Jubilarissenconcert 2018

Het Jubilarissenconcert wordt gehouden in ‘de Meent’ in Nuland op vrijdagavond 26 Oktober a.s. en begint om 20.00 uur. Dit jaar met maar liefst 8 jubilarissen, waaronder 3x vader - zoon!

Taptoe Nuland

Op zaterdag 15 september organiseert Harmonie Union het 5 jaarlijkse evenement de Taptoe.

26 Oktober Jubilarissen concert

20:00 de Meent Nuland, gratis entree