Hout

Een harmonieorkest onderscheidt zich van een fanfare door de aanwezigheid van houten instrumenten met het meest opvallend de klarinetten, steevast op de eerste rijen. Bij een fanfare wordt hun partij veelal gespeeld door de bugels.

Wanneer we spreken over ‘het hout’, dan doen we eigenlijk geen recht aan de dwarsfluiten en saxofoons die toch ook tot deze groep muziekinstrumenten worden gerekend. Union zit ‘goed in het hout’ en het ziet er gelukkig naar uit, dat dit met nieuwe aanwas vanuit het studieorkest en de opleiding voor langere tijd het wel het geval zal blijven.

Taptoe Nuland

Op zaterdag 15 september organiseert Harmonie Union het 5 jaarlijkse evenement de Taptoe.

Uitslag Loterij 2018

De trekking van de loterij is geweest, hieronder treft u de uitslag aan.

TAPTOE NULAND
15 SEPTEMBER 2018