Slagwerk

De kleinste sectie binnen het orkest, althans wanneer je op het aantal muzikanten afgaat. Een heel ander beeld ontstaat wanneer we kijken naar het omvangrijke instrumentarium wat wekelijks tijdens de repetities en tijdens concerten achter alle blazers wordt opgesteld.

Naast het drumstel en de grote trom wordt de ruimte gevuld met pauken, conga’s, een klokkenspel en xylofoon en daarnaast nog elk denkbaar percussie-instrument wat de dirigent voor een goede uitvoering van de muziek maar nodig acht. Onze slagwerkers zijn dus behoorlijk allround maar komen tegelijkertijd vaak handen te kort.

Gelukkig weten onze slagwerkers wel van wanten. Ze zijn maar moeilijk in toom te houden en......zo hoort het ook!

Jubilarissenconcert 2018 Jubilarissenconcert 2018

Terugblik op jubilarissenconcert

Afgelopen vrijdag 26 oktober werden 7 van de 8 jubilarissen gehuldigd.

Ook was er een prachtig 'bijzonder moment'.

Trined

Ken jij de verengingsactie van Trined?