Datum: 15-10-2018

Het Jubilarissenconcert wordt gehouden in ‘de Meent’ in Nuland op vrijdagavond 26 Oktober a.s. en begint om 20.00 uur. Dit jaar met maar liefst 8 jubilarissen, waaronder 3x vader - zoon! 

Het is inmiddels uitgegroeid tot een echte traditie: het jaarlijkse Jubilarissenconcert van Harmonie Union in Nuland. Tijdens een gevarieerd muzikaal programma worden verschillende leden in het zonnetje gezet vanwege hun langdurige verbondenheid met ‘hun harmonie’. Het zegt iets over de saamhorigheid binnen deze vereniging.

 

Het Jubilarissenconcert wordt gehouden in ‘de Meent’ in Nuland op vrijdagavond 26 Oktober a.s. en begint om 20.00 uur. Geen concert alleen voor genodigden en vol met lange toespraken, nee een concert voor iedereen die van muziek houdt en waarin alle geledingen van Union zich zullen presenteren. Natuurlijk staan de jubilarissen centraal. Het gaat dit keer om:

 

- Henk Maas; 65 jaar lid

- Marcel Maas; 40 jaar lid

- Henk Smits; 65 jaar lid

- Coen Smits; 40 jaar lid

- Hans van Erp; 50 jaar lid

- Twan van Erp 25 jaar lid

- Rene van den Broek; 40 jaar lid

- Mirella Derks-de Wit 25 jaar lid

 

Net als de afgelopen jaren gaat er opnieuw ook nog iets heel speciaals gebeuren. Wat dat zal zijn houdt Union graag nog even geheim. Komt u het zelf maar ontdekken. U bent van harte uitgenodigd.Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Candlelight Concert 2018 Candlelight Concert 2018
Candlelight Concert - foto's online

Een volle kerk, veel enthousiaste verhalen na afloop van luisteraars!

In Memoriam: Harrie van Schijndel

Helaas hebben we op 8 november vernomen dat op 74 jarige leeftijd ons lid Harrie van Schijndel is overleden. Harrie was gedurende 10 jaar lid en drager van de schellenboom tijdens onze optredens en serenades

Terugblik op jubilarissenconcert

Afgelopen vrijdag 26 oktober werden 7 van de 8 jubilarissen gehuldigd. 

Ook was er een prachtig 'bijzonder moment'.

Bekijk alle nieuwsberichten