Datum: 10-11-2018

Wij herinneren Harrie als een betrokken lid die altijd klaar stond voor de vereniging. Met veel enthousiasme droeg hij de Schelleboom tijdens serenades en de Taptoe. Toen er nieuwe vaandeldragers aansloten bij onze vereniging bekommerde Harrie zich om hen, de fijne kneepjes van het marcheren en presenteren aan publiek werden gedeeld.

Daarnaast regelde hij ook het geluid voor buitenconcerten.

Wij willen via deze weg namens alle leden zijn vrouw Tonnie en zijn kinderen Nicole en Roy, hun partners en kleinkinderen condoleren met dit enorme verlies. En wensen ze heel veel succes toe om de leegte die Harrie achter laat, te verwerken.

Op woensdag 14 november, 19.00 zal het orkest van Harmonie-Union de avondwake opluisteren.

Een betrokken lid met een groot Union hart is van ons heen gegaan.

Bestuur Harmonie Union

Jubilarissenconcert 2018 Jubilarissenconcert 2018

Terugblik op jubilarissenconcert

Afgelopen vrijdag 26 oktober werden 7 van de 8 jubilarissen gehuldigd.

Ook was er een prachtig 'bijzonder moment'.

Trined

Ken jij de verengingsactie van Trined?