Datum: 29-01-2019

Op zondag 27 januari ging om half 6 in de ochtend al de wekker voor de Nulandse Majorette dames

Eline Heijmans, Anne van de Moosdijk en Jolien Coppens hebben deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen in Almere. Eerder in 2018 werden zij eerste bij de Brabantse Kampioenschappen. Hierdoor waren ze geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Met een show op een mix ABBA Hits, gebaseerd op de succesvolle film Mama Mia kwamen zij uit voor de titel in de categorie ensemble, artistiek programma senior basis.

De voorbereiding voor deze show duurde ongeveer 1 jaar. Telkens nadat ze op wedstrijd waren geweest werd de show nog wat bijgeschaafd. De feedback van juryrapporten werd verwerkt.

De wedstrijd verliep goed, ze scoorden hoog op de onderdelen gelijkheid en presentatie. Vooraf waren de meiden bang voor drops (dit is wanneer de baton niet opgevangen wordt na een gooi) maar dit viel gelukkig heel erg mee. Uiteindelijk zijn ze 5e geworden. Een prestatie van formaat van deze Nulandse meiden!

De meiden hebben genoten van andere teams, ze hebben nieuwe inspiratie opgedaan en hebben Nuland op de kaart gezet! Harmonie Union is trots op ze!

Candlelight Concert 2018 Candlelight Concert 2018
Majorettes op NK Majorette in Almere

Candlelight Concert - foto's online

Een volle kerk, veel enthousiaste verhalen na afloop van luisteraars!