Groots Nulands Muziekfeest

Gezellig feestje met een grote diversiteit aan muziek; lokaal gemaakt! Dat was hoe het Groots Nulands Muziekfeest zich het best laat omschrijven. Nagenieten? neem een kijkje in het fotoalbum of kijk op onze socials.

 

------------------------------------------------

Nulands Muziekfeest 
Zin in een ouderwets gezellig feestje? Op zaterdag 17 juni kan het! In hartje Nuland spelen vanaf 18:00 uur verschillende bands en DJ’s het plein plat. We nemen je mee op reis langs de beste hits van de sixties tot de zero’s. Feest met ons mee! 
 
De Modder Fokkers 
Deze Nulandse band treed eigenlijk maar één keer per jaar op, maar in 2023 maken ze de uitzondering. Vanaf een groot en professioneel aangekleed podium op het prins bernhardplein trappen deze muzikanten ons muziekfeest af. Ze nemen ons mee terug in de tijd naar de klassiekers uit de sixties en seventies. Country en rock met een rouw Nulands randje! Kom genieten onder het genot van een goede vette hap en drankje van deze muzikale Nulanders.  
 
Get tot the groove 
Get The Groove is wat ons betreft de beste 10-koppige Allround Coverband van de regio. De band bestaat uit 10 ervaren muzikanten; twee temperamentvolle zangeressen, een stevige ritmesectie en drie funky blazers die het geheel ‘compleet’ maken. Met Get the Groove  vervolgen we onze muziekreis van de seventies naar de eighties nineties en zero’s. Disco, Soul ,Funk, Pop alles komt voorbij. Van Stevie Wonder tot Amy Winehouse en van Aretha Franklin tot Nederlands trots als de Dijk en Anouk. Get the Groove maakt er een feestje van!  
 
Fabulous 90’s DJ team 
We sluiten onze muzikale tijdreis af met het Fabulous 90’s DJ team. Ze nemen je nog even meer terug in de tijd naar de happy nineties sferen. Je denkt wellicht Been There, Heard That, maar dit is een show in de overtreffende trap! Compleet in stijl zorgen de heren van fabulous 90’s voor een interactieve show. Te jong om de happy nineties  meegemaakt te hebben? Kom dan zeker, en ga back tot the days met ons. Dit wil je niet missen!  
 
Heb jij je kaartje al? Koop nu je combiticket! 
Tickets voor het Nulands muziekfeest zijn te koop bij AH Nuland en online. 
 
Extra voordeling een weekend vol muziek? Koop je COMBITICKET voor 16 én 17 juni online. Er zijn slechts een beperkt aantal COMBITICKETS beschikbaar voor de vroege bestellers.   

Facebook
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.