Groots Muzikaal Zandverhaal

Het hele jaar trakteren we op muzikale evenementen. We willen de kleinste inwoners van Nuland hierbij zeker niet overslaan. Union zal daarom in samenwerking met Basisschool de Hoogakker alle Nulandse basisschoolkinderen op donderdag 21 december trakteren op een GROOTS muzikaal evenement. 
 
Groots Muzikaal Zandverhaal 
Het Groots muzikaal zandverhaal is de magische combinatie van een verhaal gecombineerd met muziek & zandkunst. In een voor de gelegenheid op maat gemaakte voorstelling zal de Nulandse verhalenverteller Mieke Aalderink de kinderen direct vanaf het begin meenemen op een verhalenavontuur. Zandkunstenares Rosa van der Vijver gooit, strooit en schuift tijdens het vertellen met zand op een lichtplaat en brengt op een betoverende wijze het verhaal tot leven. Het verhaal wordt nog GROOTSER en meer betoverend door de bijpassende lichtshow en muziek gespeeld door het studieorkest van Harmonie Union.  
 
Voor de gelegenheid wordt de Nulandse kerk omgetoverd tot een betoverend theater, passend bij de tijd van het jaar en het verhaal. 
 
Toegang 
Alle Nulandse basisschoolkinderen zijn welkom! De voorstelling wordt ingepast in de kerstviering van de leerlingen van basisschool de hoogakker. Zit uw kind niet op de Hoogakker, dan is uw kind ook van harte welkom. Later volgt hier meer informatie over deze voorstelling en hoe u kunt aanmelden. 
 

Facebook
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.