Groots Drum Event

Datum 25 maart 2023
Locatie Van der Valk Nuland

Op 25 maart vindt het GROOTS Drum Event plaats. Slagwerkers van Harmonie Union en Harmonie Odio uit Vinkel zullen zich samenvoegen tot
1 groot orkest onder de muzikale leiding van Hans van de Moosdijk.  
 
Het Groots Drum Event is een spectaculair en uniek concert waarbij de melodie van de nummers wordt gevormd door middel van marimba’s, xylofoons, vibrafoons, buisklokken en diverse slagwerkinstrumenten. Het orkest wordt zowel vocaal als instrumentaal bijgestaan door regionale zangers, een blazerssectie, toetsen en gitaar. In deze samenstelling brengen ze een breed repertoire ten gehore van Toto tot Hazes. Alle ingrediënten dus voor een gezellig avondje uit. Na afloop van het concert zal DJ John V ervoor zorgen dat het feest tot in de late uurtjes door gaat. Kortom, dit wil je echt niet missen! Een gezellige avond uit voor jong én ouder. 
 
Kaarten voor dit spektakel zijn te koop bij Albert Heijn Nuland, Coop Vinkel en online via deze website. Naast staanplaatsen zijn er ook een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Tickets voor deze zitplaatsen zijn alléén online te koop! Het concert zal om 20.30 uur beginnen, na afloop zal er nog een Grootse afterparty zijn.  
 
Zorg dat je er bij bent 25 maart, het dak gaat eraf bij het nieuwe v/d Valk! 


Kaarten (sta en zitplaatsen) zijn te koop via deze link;

Facebook
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.