Union Verbindt

 

Laat je talent stralen in ons blaasorkest, voel de kracht van het ritme bij onze slagwerkgroep, of betover het publiek met dans en twirl als majorette.

 

Bij Harmonie Union bieden we een gezellige en stimulerende omgeving waar je niet alleen kunt (leren) spelen op diverse muziekinstrumenten, maar ook de kans krijgen om je creativiteit te uiten door te trommelen of als majorette te schitteren. Onze ervaren instructeurs staan klaar om (jonge) talenten te begeleiden en te inspireren. Muziek verbindt, Union verbindt.

 

Ontdek, speel, straal! Meld je vandaag nog aan en laat samen met ons de muziek tot leven komen en de noten dansen. Wacht niet langer, jouw muzikale avontuur begint bij Union.

Blaasmuziek verbindt

Muziek is overal om ons heen, het doet je verwonderen, verbazen, emotioneren, herinneren en het verbindt je met anderen. Zelf muziek maken is daarbij ook enorm gezond en goed voor je algehele ontwikkeling. Maar bovenal is het leuk, gezellig en ontspannend. Een mooie hobby, zeker als je samen met anderen in orkestvorm muziek maakt. Of je nu begint met het leren spelen van een blaasinstrument of het weer wil oppakken, Union heet je van harte welkom.

 
Voor iedereen en alle niveau’s

Muziek is voor iedereen en kent geen leeftijdsgrens. Of je nu in de bloei van je jeugd bent of wat meer levenservaring hebt en een nieuwe passie wilt ontdekken, bij ons is er plek voor elk muzikaal avontuur. We bieden tegen een aantrekkelijk tarief lessen op maat, zodat je op jouw tempo kunt leren en genieten van muziek maken. Heb je er ook al eens aan gedacht om samen met je kind een muziekinstrument te leren spelen en zo de passie voor muziek te delen?

 

‘Herintreden’

Voel je die kriebels om je instrument weer op te pakken? Goed nieuws! We verwelkomen graag muzikanten die hun passie voor muziek willen herontdekken. Of je nu ooit hebt gespeeld bij Union of elders, wij nodigen je uit om je (opnieuw) aan te sluiten bij onze muzikale familie en nieuwe melodieën te ontdekken. Op basis van je niveau en muzikale achtergrond maken we samen een plan op maat en zorgen we dat je eventueel wat extra bijlessen krijgt. 

 
Kom het eens proberen!

Nieuwsgierig of muziek maken bij Union iets voor jou is? Kom het gerust eens proberen, je krijgt 6 gratis proeflessen.

Speel je al een muziekinstrument of pak je dit weer op, schuif gerust aan tussen ons orkest. Zet je je eerste stappen in de wereld van muziek? Dan krijg je les van een (gediplomeerd) docent en kan je proeven van het samen muziek maken bij het studieorkest.   

 

Vanaf ongeveer 7 jaar is het mogelijk om een blaasinstrument te leren bespelen.

Slagwerk verbindt

Ben je gepassioneerd door ritme, drummen en het krachtige geluid van percussie? Dan past de slagwerkgroep van Union perfect bij jou! Of je nu een doorgewinterde drummer bent of gewoon je eerste stappen zet in de wereld van percussie, wij verwelkomen iedereen met een passie voor ritme. Onze slagwerkgroep biedt ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en samen te spelen in een energieke en gezellige sfeer.

 

Feel the beat

Als we een willekeurige slagwerker van Union vragen waarom nu juist slagwerk zo leuk is, volgt steevast een serenade langs al het verschillende instrumentarium met een oorverdovend geluid als resultaat… Daarom! Heerlijk om je uit te mogen leven op al die instrumenten, maar nog mooier als je dat samen kan doen en al die klanken en ritmes gebundeld een muzikaal spektakel vormen. Van Braziliaanse en Afrikaanse ritmes tot herkenbare pop van Kensington en De Dijk. Met slagwerk kan veel meer dan veel mensen in eerste instantie denken!

 

Samen spelen, samen groeien

Bij Harmonie Union creëren we niet alleen muziek, we smeden vriendschappen, onze slagwerkgroep is een dan ook een hechte muzikale familie. Er is altijd ruimte voor nieuwe familieleden! We bieden tegen een vriendelijk tarief lessen van gediplomeerde docenten. We leiden je in de basis op tot allround slagwerker waarbij je later ook de mogelijkheid hebt om lessen te volgen voor bijvoorbeeld drums of melodisch slagwerk.

 

Kom het eens proberen!

Klaar om je drumstokken op te pakken en deel te worden van iets bijzonders? Kom het gerust eens proberen, je krijgt 6 gratis proeflessen. De slagwerkgroep en jeugdslagwerkgroep wachten op jouw unieke beat!

 

Vanaf ongeveer 6 jaar is het mogelijk om te starten met slagwerklessen.

Dansen verbindt 

Kunnen jouw voeten niet stil blijven staan als je muziek hoort en moet jij gewoon dansen? Dan zijn de majorettes zeker wat voor jou! Majorette is een sport waarbij twirlen, dans, show en gymnastiek gecombineerd worden. Dit alles onder begeleiding van muziek en met het gebruik van een baton (stok).

 

Dance dance dance 

Majorette worden bij Union betekent niet alleen plezier hebben, maar ook gevoel krijgen voor ritme en maat. Dansen geeft je daarnaast ook zelfvertrouwen en discipline. Je leert niet alleen danspasjes (choreografieën) beheersen, maar ontwikkelt ook teamworkvaardigheden tijdens het samen dansen en zelfvertrouwen bij een soloshow. Op basis van je niveau en ambities kijken we of je naast de gezamenlijke shows ook aan een soloshow kunt werken.

 

Shows & wedstrijden

De majorettes worden – tegen een vriendelijk tarief - begeleid door een docente en werken samen aan de shows. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de verschillende niveaus die iedereen heeft. Voordeel hiervan is dat iedereen gelijk mee kan ongeacht je niveau. We werken aan verschillende shows. Shows die we opvoeren als stralende omlijsting bij muzikale optredens van onze harmonie, maar vooral shows waar we mee op wedstrijd gaan als sportieve uitdaging en om persoonlijk te groeien. We hebben als Union al diverse keren een Brabants kampioenschap en zelfs Nederlands kampioenschap behaald.

 
Kom het eens proberen!

Klaar om nieuwe danspasjes te leren en de baton te laten dansen met jouw vingers? Kom het gerust proberen, je krijgt 6 gratis proeflessen. Onze majorettegroep is er klaar voor om samen met jou te schitteren!

 

Vanaf ongeveer 4 jaar is het mogelijk om te starten met majorettelessen.

Facebook
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.