Ontdek de melodieën van de Meesters

Met het concert Klassieke Klanken nodigt Union u uit de melodieën van de Meesters te ontdekken. Dit concert, georganiseerd ter ere van pastoor Verbakel's 40-jarig jubileum in Nuland en zijn 90e verjaardag dit jaar, belooft een muzikale traktatie te worden. 


 

De unieke akoestiek van de kerk biedt de perfecte gelegenheid voor een muzikaal programma boordevol klassieke klanken. Met een repertoire dat zowel tijdloos als eigentijds is, is dit concert onze muzikale felicitatie aan pastoor Verbakel. Als beschermheer van Harmonie Union mogen we al jaren op zijn warme belangstelling en betrokkenheid rekenen. De deuren van 'zijn kerk' staan altijd open voor Union, en al ontelbare keren hebben de klanken van Union de kerk gevuld. Deze avond wordt de kerk gevuld met klanken als eerbetoon aan zijn inzet voor Nuland.    

 

Kom luisteren én genieten van de tijdloze melodieën van de oude meesters tot het verfijnde werk van de meesters van de toekomst. Twee jonge muzikanten van Union zullen tijdens het concert indrukwekkende solopartijen voor hun rekening nemen. Het concert krijgt extra glans door de toelichting op de muzikale werken en haar Meesters. 

 

Noteer 31 mei in uw agenda en kom genieten van dit concert en laat u verrassen hoe klassieke klanken overal om ons heen zijn! Het concert vind plaats in de Kerk in Nuland en start om 20:00 uur. Entree is gratis. 

Facebook
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.