Vooruitblik naar komend jaar

De decembermaand is aantocht, de laatste maand van het jaar! Voor ons als Union de laatste maand voordat ons jubileumjaar van start gaat. Zoals u al eerder heeft kunnen lezen bestaan wij in 2023 namelijk 150 jaar. En wie jarig is trakteert en wij gaan u een jaar lang trakteren op muzikale evenementen.

 

Wat staat er allemaal op het programma?

 

15 januari 2023
We trappen het jubileumjaar op 15 januari in de Meent af met een prachtig concert met filmmuziek klassiekers.

 

25 maart 2023

Op deze dag staat het slagwerkspektakel op het programma! Dit spektakel bij v/d Valk zal in samenwerking met Odio uit Vinkel zijn.

 

16 april 2023

Union luistert de Heilige Mis op in de H. Johannes’ Onthoofding Nuland.

 

16 & 17 juni 2023

Het feestweekend van Union! We bestaan dit weekend officieel 150 jaar en dat vieren we! Zowel op vrijdag als zaterdag vinden er activiteiten plaats op het Prins Bernhardplein.

 

16 september 2023

Eens in de 5 jaar is het kerkplein het decor voor de taptoe en zo ook deze dag! Naast de showkorpsen zal ook Union een optreden verzorgen waarbij vooral de majorettes centraal staan. En het wordt een speciale show met vele oud-majorettes. Ben je een oud-majorette en wil je ook graag meedoen? Stuur een mailtje naar secretariaatunion@gmail.com en je ontvangt meer informatie over dit leuke project.

 

23 december 2023
We sluiten ons jubileumjaar af met een fantastisch concert in de kerk: het Candle Light Concert.

 

Ook de kinderen van Nuland vergeten we uiteraard niet in ons jubileumjaar, want zij zijn de toekomst! Het studieorkest van Union zal voor deze doelgroep ook een prachtig evenement verzorgen. We houden nog even geheim wat het precies gaat zijn, maar u hoort snel meer!

 

Wij als Union hebben al zin in 2023 en kunnen niet wachten om ons jubileum GROOTS met u te vieren!

Facebook
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.