Groots Candelight, op z'n Brabants

Dit keer met als thema "Groots Candlelight op z’n Brabants." Kom genieten van prachtige muziek gespeeld door Union, in samenwerking met Brabantse troubadour Noud Bongers, Nulander Willem Sommers en muzikale duizendpoot Merianne van der Wielen.

 

De afsluiting van het jubileumjaar met dit concert voelt als een warme jas op een koude winterdag. Gemoedelijke, vertrouwde en gezellige muziek welke goed past bij de tijd van het jaar èn met een Brabants tintje. Zo zal Willem Sommers een betoverende Brabantse vertolking van Adele's ‘Make You Feel My Love’ brengen en zal Noud Bongers Nuland in het dialect bezingen. Union was al druk aan het repeteren met streektaalzangeres Lya de Haas totdat bleek dat ze vanwege omstandigheden helaas verstek moet laten gaan. Troubadour Noud Bongers neemt nu deze plek van Lya in en is direct gestart met het instuderen van de nummers die hij samen met Union zal uitvoeren. 

 

Gratis Entree

De muziek komt tot leven in de prachtige akoestiek van de kerk, die voor de gelegenheid ook sfeervol wordt verlicht. De toegang is geheel gratis, en iedereen is van harte welkom. Het concert start om 20.00 uur, de deuren gaan vanaf 19.45 uur open. Zorg dat u op tijd bent om alvast te genieten van Merianne van der Wielen die u met piano en zang muzikaal ontvangt. Bent u niet in de gelegenheid om naar de kerk te komen? Dit concert wordt via de livestream van de kerk uitgezonden. 

Facebook
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.