Groots Muzikaal Zandverhaal = UITVERKOCHT

Groots Muzikaal Zandverhaal = UITVERKOCHT

Het begint met de magische woorden "Er was eens..." en neemt de kinderen mee op een reis vol verbeelding. Muziek en licht voeren het verhaal naar een andere wereld, magisch wordt het wanneer de Zandprinses tijdens dit alles strooit, gooit en schuift met zand op een glasplaat en op betoverende wijze het verhaal tot leven brengt!
 

Samenwerking

De voorstelling het Groots Muzikaal Zandverhaal is een unieke voorstelling in samenwerking met verhalen verteller Mieke Aalderink en Zandprinses Rosa van der Vijver. De Nulandse verhalen verteller Mieke Aalderink verstaat de kunst van het vertellen van een verhaal (niet te verwarren met het voorlezen van een verhaal) als geen ander. Al meer dan 15 jaar is Mieke te vinden in theaters, scholen en bibliotheken om jong én oud te verwonderen met verhalen. 

De appel viel bij zandkunstenares Rosa van der Vijver niet ver van de boom. Haar vader Gert van der Vijver is als ‘de Zandtovenaar’ bekend van onder andere de verhalen van Klaas Vaak voor De Efteling en de tv show ‘Kerst met de Zandtovenaar’. Rosa blijkt over dezelfde creativiteit als haar vader te beschikken en doet met shows in de Ziggo dome en de EO jongerendag niet meer onder voor haar vader. Speciaal voor de voorstelling in Nuland maakt ze een gloednieuwe show!    

 

Reserveer uw gratis tickets tijdig 

Het Groots Muzikaal Zandverhaal is een voorstelling die door de combinatie van verhaal, muziek en beelden geschikt is voor alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12. We transformeren de Nulandse kerk naar een theater met 450 zitplaatsen. In samenwerking met basisschool De Hoogakker maakt de voorstelling onderdeel uit van de kerstviering van alle kinderen (reserveren hiervoor is dus niet nodig). Ook de kinderen van de taalklassen van de noodopvang worden uitgenodigd.

 

Heeft u (klein)kinderen die in Nuland wonen en niet op De Hoogakker zitten? Ook zij zijn op 21 december (18:00 uur) ook van harte welkom! Wees dan wel op tijd met het reserveren van uw (gratis) toegangsbewijzen, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en vol is vol. Aanmelden kan vanaf 28 oktober

Facebook
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.