Bezoekersinformatie Taptoe

Bezoekersinformatie

Aankomende zaterdag is Taptoe Nuland. We kijken uit naar uw komst en willen u met deze mail de laatste belangrijke en praktische informatie geven voor het evenement.

 

Programma

19:15 uur terrein gaat open en tribunes zijn toegsnkelijk.

20:00 uur start aankomst van de korpsen en Jong Exempel zal optreden. 

21:00 uur officiele start de taptoe 

23:00 uur finale en afsluiting taptoe

 

Zitplaatsen

De zitplaatsen op de tribunes zijn (nagenoeg) uitverkocht. We adviseren u om op tijd te komen. U heeft geen toegewezen zitplaats, maar kan deze zelf kiezen op een van de aanwezige tribunes. Om er zorg voor te dragen dat iedereen prettig kan zitten verzoeken we u om zoveel mogelijk aan te schuiven en geen gaten te laten ontstaan. 

 

Tip: De tribunebanken hebben geen rugleuning en zijn niet bekleed. Wanneer u het prettig vindt kunt u een klein zitkussen meenemen. 

 

Consumpties

Genieten van een kopje koffie, thee of een verfrissend drankje (cola, sinas & water) terwijl u wacht op de korpsen en het officiële begin van de taptoe? Dat kan! Voor het publiek op de tribunes komen wij langs met koffie, thee en fris. Dit doen we tot het officiële begin van de taptoe(21:00 uur). Bij de verkoop op de tribunes verzoeken we u – voor de snelheid - zoveel mogelijk met gepast contant geld te betalen. Alle consumpties zijn 2 euro.

 

Het publiek met staplaatsen of diegene die wat sterkers wil is van harte welkom bij cafe kerkzicht. Cafe kerkzicht werkt deze avond met munten welke u kunt kopen in het cafe. 

 

Neem warme kleding mee!

De weersverwachting is uitstekend en aangenaam! Denkt u er wel aan dat het in de avond wat kan afkoelen. Een vestje of jas kan dan comfortabel zijn. Bij onverwacht slecht weer moet u er rekening mee houden dat vanwege veiligheid en zicht geen paraplu’s opgestoken mogen worden op de tribune. 

 

Bereikbaarheid

Kom waar mogelijk zoveel mogelijk met de fiets. Komt u met de auto? Dan kan u parkeren op het prins Bernhardplein. Het is vanaf hier ongeveer 5 minuutjes lopen naar het taptoeterrein (Kerkstraat 30). De weg ter hoogte van het taptoeterrein wordt volledig afgezet. 

Facebook
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.