Groots Union on Stage

Op de dag dat we precies 150 jaar bestaan trakteren we u op een spectaculair popconcert. In de voortuin van onze huisresidentie De Meent; het Prins Bernhardplein brengen we u vanaf 20:00 uur een avondvullend programma met live muziek. Met Union on stage beleeft u een wervelende show waarin rock, pop en dance elkaar ontmoeten. Harmonie Union pakt deze avond zelf het podium aangevuld met (professionele) zang, toetsen en basgitaar. Zo ontstaat een weergaloze band en komen alle Grootse artiesten van de afgelopen jaren aan bod.

 

Union on Stage is de overtreffende trap van onze eerdere Vrienden van Union Live concerten. Met deze promconcerten wisten we velen bezoekers al te verbazen, maar we beloven u dat Union on Stage nog grootser en indrukwekkender wordt. Met non-stop live muziek, een professionele lichtshow en een afsluiting met combinatie van blaasorkest, slagwerk en DJ vieren we onze verjaardag GROOTS. Viert u ons verjaardagsfeestje met ons mee?

Heb jij je kaartje al? Koop nu je combiticket!

Tickets voor Union on Stage zijn te koop bij AH Nuland en online. U kunt geen zitplaats reserveren, maar wij zorgen voor voldoende beschikbare stoelen voor bezoekers die willen zitten.

 

Extra voordeling een weekend vol muziek? Koop je COMBITICKET voor 16 én 17 juni online. Er zijn slechts een beperkt aantal COMBITICKETS beschikbaar voor de vroege bestellers.

Via deze link komt u bij de online ticketverkoop.

Facebook
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.